ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το ηλεκτρονικό Βιβλιοπωλείο aristeion-books.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με όποιον από τους παρακάτω τρόπους εσείς επιθυμείτε και με απόλυτη ασφάλεια.

Οι επιλογές που σας προσφέρονται είναι:

Πληρωμή με αντικαταβολή: πληρώνετε όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας (για την αποστολή με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,00€).

Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Euronet Merchant Services Greece («epay»): μπορείτε να εξοφλήσετε την αγορά σας με  πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD ή χρεωστική κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας, η οποία υποστηρίζει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας συνδέεστε απευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα συναλλαγών της «epay», στην οποία δίνετε εντολή να χρεώσει τη κάρτα σας, χωρίς να κοινοποιήσετε τα στοιχεία της κάρτας στον Οργανισμό μας. Με αυτό τον τρόπο, η συναλλαγή γίνεται στο περιβάλλον κώδικα και των συστημάτων ασφαλείας της «epay» και τα στοιχεία της κάρτας σας δεν κοινοποιούνται εκτός πλατφόρμας συναλλαγών. Στη συνέχεια, λαμβάνουμε ειδοποίηση από την «epay» ότι η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί επιτυχώς. Εφόσον για οποιοδήποτε λόγο προκύψει διαφορά υπέρ του πελάτη, η διαφορά αυτή πιστώνεται υπέρ του πελάτη.

 

Με απευθείας κατάθεση σε λογαριασμό της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με στοιχεία:

ΟΝΟΜΑ: ΝΟΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Ε.Ε

IBAN: GR90 0172 0310 0050 3110 0905 834

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5031100905834

 

Πληρωμή στο κατάστημα με μετρητά ή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το Καλάθι σας είναι ΆδειοΚατάστημα