ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Ως Δικαίωμα Υπαναχώρησης για τις ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες, νοείται το δικαίωμα του πελάτη να υπαναχωρήσει από την αγορά του εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των βιβλίων, χωρίς άλλη υποχρέωση.

Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας παραλαβής των βιβλίων.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει για την απόφασή του να υπαναχωρήσετε από την αγορά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πριν λήξει η προθεσμία υπαναχώρησης.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης του πελάτη από την αγορά του, τού επιστρέφονται τα χρήματα που έλαβε το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας από αυτόν, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική του επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει το βιβλιοπωλείο), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθεί το βιβλιοπωλείο την απόφαση του πελάτη να υπαναχωρήσει από την αγορά.

Η επιστροφή χρημάτων λαμβάνει χώρα με το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποίησε ο πελάτης για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν έχει συμφωνηθεί ρητώς διαφορετικός τρόπος. Σε επιστροφή χρημάτων, δεν θα χρεωθούν έξοδα.

Απαραίτητα, τα βιβλία που θα επιστραφούν απαιτείται να βρίσκονται στην ίδια άψογη κατάσταση που τα παρέλαβε ο πελάτης και δεν θα φέρουν καμία ένδειξη ότι έχουν χρησιμοποιηθεί ή φωτοτυπηθεί.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το Καλάθι σας είναι ΆδειοΚατάστημα