ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές παραγγελιών εντός Ελλάδας, συνολικής αξίας 60,00€ και άνω, δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής και χρεώνεται μόνο η αξία των βιβλίων που έχουν επιλεγεί για αγορά.

Αγορές αξίας έως 59,99€ επιβαρύνονται με 3,00€ έξοδα αποστολής. Στα έξοδα αποστολής συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα συσκευασίας και τα διαχειριστικά έξοδα.

Για την αποστολή με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,00€.

Αποστολές εκτός Ελλάδας δεν πραγματοποιούνται.

Τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας υπολογίζονται ανά αποστολή και διαμορφώνονται από την τελική αξία αγοράς κάθε αποστολής.

Σε περίπτωση που ο πελάτης, επιθυμεί την αποστολή της παραγγελίας του σε δύο δόσεις (π.χ να αποσταλούν τα άμεσα διαθέσιμα και να γίνει χωριστή αποστολή των βιβλίων που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και αναμένονται), ο υπολογισμός για τα έξοδα αποστολής γίνεται για κάθε αποστολή χωριστά, ανεξάρτητα από τον ενιαίο υπολογισμό που έχει γίνει στην ιστοσελίδα.

Σε περίπτωση που η τελική αξία της αγοράς διαφέρει από την αξία της παραγγελίας (π.χ λόγω έλλειψης αποθέματος ορισμένων βιβλίων) και κατόπιν ενημέρωσής του ο πελάτης έχει επιλέξει να του αποσταλούν τα διαθέσιμα βιβλία, ο υπολογισμός των εξόδων αποστολής καθορίζεται από την τελική αξία της αγοράς, ανεξάρτητα από τον ενιαίο υπολογισμό που έχει γίνει στην ιστοσελίδα.

Σε περίπτωση αλλαγής (επιστροφή και νέα αποστολή), για την νέα αποστολή ως αξία αγοράς υπολογίζεται η διαφορά ανάμεσα στην νέα αποστολή και την επιστροφή. Σε περίπτωση μη παραλαβής λόγω αμέλειας του πελάτη, ο λογαριασμός του πελάτη χρεώνεται με τα έξοδα αποστολής, ανεξάρτητα αν στην αρχική αποστολή δεν είχαν χρεωθεί έξοδα. Αλλαγές, αντικαταστάσεις ή και επιστροφές γίνονται μόνο κατόπιν επικοινωνίας, συνεννόησης και οδηγιών που λαμβάνει ο πελάτης.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το Καλάθι σας είναι ΆδειοΚατάστημα