ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Για να είναι αποδεκτή η επιστροφή, θα πρέπει να ελεγχθεί και να εγκριθεί, σύμφωνα με τα παραπάνω.

Για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή υπάρχουν οι εξής επιλογές:

Εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, ο πελάτης μπορεί να επισκεφθεί το φυσικό κατάστημα (Γρ. Λαμπράκη 91, 2ος όροφος, Πειραιάς) προσκομίζοντας και την απόδειξη αγοράς.

Ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει τα βιβλία που επιθυμεί χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε εταιρεία ταχυμεταφορών τον εξυπηρετεί. Η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεται με έξοδα παραλαβής & διαχείρισης 3,50€.

Μόλις τα βιβλία παραληφθούν και επιβεβαιωθεί η καλή τους κατάσταση, θα επιστραφεί η αξία των βιβλίων στην κάρτα με την οποία πραγματοποιήθηκε η πληρωμή ή αν πληρώθηκαν με αντικαταβολή, στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο πελάτης.

Η επιστροφή χρημάτων ισχύει μόνο για τις αγορές από την ιστοσελίδα και γενικότερα εξ αποστάσεως. Η επιστροφή χρημάτων εμφανίζεται στον λογαριασμό του πελάτη εντός τεσσάρων ημερών από την επιστροφή ή ακύρωση κλπ.

Η διεύθυνση για αποστολή των επιστροφών είναι:

ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 91, 2ος ΟΡΟΦΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – 18534

Σημειώνεται ότι συστηματικές αλλαγές και επιστροφές, οι οποίες αποτελούν αδικαιολόγητη και εμφανή κατάχρηση του σχετικού δικαιώματος, συνιστούν βασικό λόγο αδυναμίας εξυπηρέτησης του πελάτη στο μέλλον.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το Καλάθι σας είναι ΆδειοΚατάστημα