ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Μπορείτε να παραγγείλετε από την ιστοσελίδα μας τα βιβλία που επιθυμείτε, τα οποία θα δεσμευτούν στο όνομά σας, προκειμένου να τα παραλάβετε από το κατάστημά μας στον Πειραιά, επί της οδού Γρ. Λαμπράκη 91, 2ος όροφος – 18534. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζετε, ότι κατά την επίσκεψη σας, τα βιβλία θα είναι ήδη έτοιμα για παραλαβή και δεν θα χρειαστεί να τα παραγγείλετε εκείνη την ώρα.

Ο χρόνος που απαιτείται για την εκτέλεση παραγγελιών προς παραλαβή από το κατάστημα, είναι διαφορετικοί από τους χρόνους αποστολής. Παραγγελία που περιλαμβάνει βιβλία για τα οποία αναγράφεται στην ιστοσελίδα ότι είναι «Διαθέσιμα», εκτελείται άμεσα και είναι έτοιμη προς παραλαβή μέσα στην ίδια ημέρα, αν αναγράφεται στα βιβλία μόνο ότι έχουν «Περιορισμένη Διαθεσιμότητα» οι χρόνοι μπορεί να είναι 1-2 εργάσιμες μέρες.

Ως εργάσιμες μέρες υπολογίζονται όλες οι ημέρες της εβδομάδας, πλην της Κυριακής και αργιών.

Με την ολοκλήρωση συνολικά της παραγγελίας, θα λάβετε αυτομάτως e-mail που θα σας ενημερώνει ότι τα βιβλία είναι έτοιμα προς παραλαβή και δεσμευμένα στο όνομά σας. Η δέσμευση ισχύει για τις επόμενες 7 ημέρες από την αποστολή του ενημερωτικού e-mail.

Για την παραλαβή από το κατάστημα δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση εξόδων, ανεξάρτητα από την αξία αγοράς.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το Καλάθι σας είναι ΆδειοΚατάστημα